skip to Main Content
НАНО ДОБАВКИ За двигатели, скорости, горивни системи, сервоусилватели, автокозметика и охладителни системи.

За нас

УВЕЛИЧАВАНЕ НА КОМПРЕСИЯТА И МОТОРЕСУРСА НА ДВИГАТЕЛИ И СКОРОСТНИ КУТИИ, ДИФЕРЕНЦИАЛИ
БЕЗ РЕМОНТ!

Здравейте колеги, фенове на продуктите ни и вие читатели отделили около минута за нас.

Когато се касае до скъпоструващи двигатели, скорости и горивни системи на фона на огромното множество предложения / и нашите също/  –  ПРАВИЛНО Е КЛИЕНТА  ДА  БЪДЕ ИНФОРМИРАН КОРЕКТНО ОТНОСНО :

  1. Коя е фирмата ПРОИЗВОДИТЕЛ ?
  2. ПРИНЦИП на ДЕЙСТВИЕ на дадения продукт? / конкренто и без общи фрази/
  3. СЕРТИФИКАТИ ?
  4. Кой е официален ПРЕДСТАВИТЕЛ на реалния ПРОИЗВОДИТЕЛ?

ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ ще намали риска при избора на продукт и ЩЕ СПЕСТИ СРЕДСТВА ОТ РЕМОНТА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ !

КОИ СМЕ НИЕ?

От 20 години сме официални представители на  Fine Metal Powders Co ( ООО «ВМП» Екатеринбург) – това е руска НАУЧНО – ПРОИЗВОДСТВЕНА КОМПАНИЯ, специализирана в разработка, производство и продажба на бренда РиМЕТ. Създадена през 1991 г. на базата на Института по металургия при Уралското отделение на РАН/ Руска Академия на Науките/

Общия щат на компанията е над 200 човека, в това число доктори и кандидати на техническите науки, опитни инжинери-технолози и висококвалифицирани сътрудници.

Днес ВМП/Висококачествени Метални Прахове/ – това е динамично развиващо се предприятие , което непрекъснато  работи над усъвършенсването на свойте продукти, разширение на асортимента и рестайлинг на външния вид на изделията.

МИСИЯ на  ВМП  – да помагаме на собствениците да направят автомобила си – по съвършен и сигурен , да се превърне  скъпия и трудоемък процес на ремонта , в прост и достъпен начин на подръжка – чрез НАНОПРОДУКТИТЕ  РиМЕТ.

КАЧЕСТВОТО на ВМП  – компанията  самостоятелно осъществява ПЪЛНИЯ РАБОТЕН ПРОЦЕС , от разработката на материала, до производство и внедряване на крайния продукт, което позволява да се контролира качеството на суровината  и на готовата продукция РиМЕТ.

УНИКАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ за производство на високодисперсни метални прохове е притежание на ВМП. Частиците се получават от метален газ в условия на искуствено създаден висок вакуум – НОУ ХАУ. Този метод е ЕДИНСТВЕН и не се повтаря от никой в световната практика.

Всеки продукт като ДЕЙСТВИЕ, СЪСТАВ, ДОЗИРОВКА и НАЧИН на УПОТРЕБА е описан в нашата фейсбук сраница и сайт.

С пожелание за дълги и безпроблемни километри пробег !